Verzendkosten

·         Wij versturen GEEN verzendingen onder rembours.

·         Order onder de €100,- bereken wij verzendkosten van €10,95

·         Wij hanteren geen minimum bestelbedrag.


Bestellingen ophalen
Het is mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen bij ons magazijn. Omdat wij werken met een actief voorraadsysteem, is het niet mogelijk om te "winkelen" in ons magazijn. U dient de bestelling vooraf via internet te plaatsen, zodat deze bestelling door ons klaargemaakt wordt. Bij betalingsmogelijkheden heeft u dan de mogelijkheid om te kiezen voor ophalen of verzenden. Bestellingen die u wenst op te halen, dient u voor af te betalen. (omdat wij een webwinkel zijn hebben wij geen contant geld op kantoor)

Herroepingsrecht / Retourzendingen / Model retourformulier
Volgens de Europese wet zijn we verplicht u het recht op herroeping aan te bieden: de zichttermijn van een bestelling van 14 dagen gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Tevens zijn wij verplicht u de gelegenheid te geven het gebruik van dit recht aan ons kenbaar te maken middels een email. Het melden van retourproducten via ons e-mail info@klusbedrijfhubert.nl is voldoende.

Na ontvangst van de bestelling heeft u een bedenktijd van veertien werkdagen ingaand op de dag van ontvangst van de artikelen. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen herroepen en ontbinden. Retour sturen van artikelen geschiedt altijd op kosten van de koper.
Indicatie kosten via postnl: past door de brievenbus max 3,95 euro. Past niet door de brievenbus 6,95 euro. Info tarieven postnl januari 2016, prijzen gelden alleen voor nederland).

Ruilen/retour is alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking.
Bij retour sturen goederen, neemt u contact op met het ons, het retourneren gaat altijd in overleg met Klusbedrijfhubert.nl
Stuur een e-mail naar info@klusbedrijfhubert.nl of neem via een andere weg contact op met ons.
Zie contact gegevens onderaan deze tekst of contact pagina op de website. Indien u voordat u de bestelling heeft ontvangen al wilt annuleren, stuur dan even een mailtje naar info@klusbedrijfhubert.nl, dan zullen wij de bestelling kosteloos voor u annuleren.

bekijk onze referenties
De Veken 207 b14
1716 KJ Opmeer
0226-353011
06-18115227
contact