Onze werkwijze

Inspiratie
Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe of te renoveren badkamer? Dan bent u van harte welkom bij een van onze partners met showroom of in onze webshop. Wij bieden u afwisselende en A-kwaliteit producten  aan. Uiteraard kunnen wij nog veel meer producten leveren dan wij tonen in onze showroom en webshop. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. 
 
Ontwerp
Het belangrijkste uitgangspunt om uw droombadkamer te realiseren is het ontwerp. Er zijn heel veel mogelijkheden en producten. Door uw wensen en ideeën te vertalen naar een ontwerp valt alles op zijn plek. Het enige wat we nodig hebben zijn de maten van de ruimte. Vervolgens gaan we samen met u rond de tafel en inventariseren welke wensen en ideeën er zijn. Dit vertalen wij naar een verrassend 3D-ontwerp dat geheel bij uw wensen aansluit. Zo ziet u direct hoe uw badkamer eruit komt te zien en welke mogelijkheden er zijn. Zowel qua techniek als design voorzien wij u graag van deskundig advies. 
 
Offerte
Als u het eens bent over de indeling begint het uitzoeken van het sanitair. Ook hierin kunnen wij u prima adviseren. Er is een enorm scala aan producten op de markt, voor elk wat wils. 
Voor het sanitair en eventueel de tegels maken wij graag voor u vrijblijvend offerte. 
 
Verbouwing en installatie
Indien u de totale installatie door Klusbedrijfhubert wilt laten uitvoeren, kunnen wij voor u een offerte maken voor de verbouwing en installatie. Hiervoor maken wij met u een afspraak om zelf uw ruimte te zien, te meten en te bepalen of het gemaakte ontwerp tot uitvoering gebracht kan worden. Uw badkamer moet perfect worden, zodat u er weer jaren van kunt genieten.
 
Als er een akkoord is bereikt volgt er een planning, die bij ons strak verloopt. Daarom werken wij met betrouwbare mensen op wie wij honderd procent kunnen rekenen. 
 
 
Uitvoering
Een complete badkamerverbouwing duurt ongeveer 2,5 week. Omdat een badkamerverbouwing een grote impact heeft op het dagelijkse leven, hebben wij voor u een nooddouche (mobiele badkamer is in aanbouw) ter beschikking.
 
De installatiewerkzaamheden worden geheel door ons zelf uitgevoerd. Voor het stuc- en tegelwerk werken wij altijd samen vaste vakmensen, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Een groot voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft tijdens de gehele uitvoering. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg bepaalde werkzaamheden in eigen hand te houden. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden. 
 

En het belangrijkste: het eindresultaat is precies zoals u in gedachten had.