Keuken verbouwing

Het plaatsen van een keuken is Klusbedrijfhubert toevertrouwd. In deze discipline komt zijn veelzijdig vakmanschap naar boven. Hij plaatst niet alleen maar installeert het complete pakket, inclusief leidingen, elektra, timmer,stuc en tegelwerkzaamheden.
Dat in tegenstelling tot de traditionele keukensteller die verwacht dat voor aanvang van de werkzaamheden alle leidingen op de door hem aangegeven plaats  aanwezig zijn. Aan u om te regelen dat die voorbereidingen dan afgerond zijn. Het betekent vaak meerdere dagen overlast.

Klusbedrijfhubert komt enige tijd vóor aanvang van de plaatsing kijken welke voorbereidingen afgerond moeten zijn wanneer uw droomkeuken geleverd wordt. In zijn planning neemt hij dat mee zodat deze in één werkstroom vakkundig wordt geplaatst. Op die manier blijft de overlast voor u tot een minimum beperkt.

Klusbedrijfhubert kan ook met u mee naar professionele toonzalen. En wilt u eerst eens vrijblijvend rondkijken, geen enkel probleem. Wij hebben voor u de nodige tips en adressen.

Steeds meer klanten kiezen voor een IKEA keuken. Het marktaandeel groeit. De drempel om zo’n keuken aante schaffen is vaak de plaatsing. De ervaring leert dat Klusbedrijfhubert daar de aangewezen vakman voor is.

De keuken neemt in elk huishouden een dominante plaats in. Klusbedrijfhubert zorgt er met zijn vakmanschap voor dat het elke dag weer genieten is.

Uw huidige keuken verbouwen?