normaal € 169,95
nu € 159,95

KB Sound® plus

Dit product is op voorraad

KBSound plus praktische installatie radio met afstandsbediening op display, die compact is geïntegreerd in het plafond dat plus kan plafond installatie radio KBSound meer dan hun favoriete muziek in keuken en badkamer in uitstekende geluid moet worden afgespeeld. Hij overtuigt met een display afstandsbediening waarmee ze de radio kunnen bepalen. Op de afstandsbediening van de KBSound plus tot 30 stations kunnen worden opgeslagen. Zo kun je op elk gewenst moment uw favoriete stations door simpelweg op een knop te drukken. De KBSound produceert het krachtige geluid van de twee luidsprekers van 2-inch plus met haar stereogeluid. Deze worden gekenmerkt door een harmonieus ontwerp en compact zijn geïntegreerd in het plafond. Met 2 inch speakers past uitstekend tussen bestaande halogeen sport of kunnen zelfs gebruikt worden voor plafond uitsparingen geleverd voor dit doel.

De speaker zijn beschikbare in de kleuren wit chroom en mat chroom. Hierdoor kan U uw bestaande kamer ontwerp ondersteunen. De afstandsbediening is zilver met veel verschillende functies.
De optie voor het programeren van de radio met de ideale modus op de gewenste favoriete zender en te verbinden met het licht in de badkamer is bijzonder aantrekkelijk. Een instelling in de radio-module kunt u hier kiezen of de muziek onmiddelijk begint of U zetten de radio apart aan via de afstandsbediening.

Technische specificatie van KBSound plus:
• klankmodule met een geïntegreerde FM-tuner
• 2 x 2-inch luidspreker • stereo uitgang 2 x 1, 5W
• afstandsbediening ◦direkte frequentie display automatische station toewijzing ◦30 preset ◦Ideal knop met vooraf ingestelde waarden
• 76 cm antenne

Eisound youtube filmpje

 

 

Te bestellen aantal
Adviesprijs: € 169,95
€ 159,95
bekijk onze referenties
De Veken 207 b14
1716 KJ Opmeer
0226-353011
06-18115227
contact